tisdag 10 mars 2009

Ny häst i stallet!

Det har inte varit så mycket ridande dom sista veckorna, mycket på grund av att vädret inte har varit så "ridvänligt". Sen är det ju så att lusten försvann en period och nu är det svårt att hitta tillbaka, men snart är vi i full gång igen. Det går lite i perioder, speciellt när man har mycket på jobbet också. Man orkar ju inte med allt.
Igår var jag ute och red själv en sväng (eftersom Annas foderhäst åkte i söndags), detta tyckte Juliette var väldigt spännande. Om ni bara visste hur mycket "farliga" snöhögar och brevlådor m.m. vi såg på den 40 minuters skrittväg vi var ute. Men det är kul att hon fortfarande visar att det finns liv i henne. Hon är ju trots allt 20 år i år, hoppas hon håller i många år till.

Idag har det kommit en ny häst till stallet. Det är Anna som köpt en ny, eftersom hennes foderhäst har åkt tillbaka till sin ägarinna. Den nya hästen är en haflinger som heter Salvador, vad han ska kallas har ännu inte riktigt satt sig. Men det blir förmodligen Valle. Vi var och hämtade honom i Falkenberg idag. När vi kom hem och släppte ut honom i hagen hos dom andra så var det lite spring i början och Juliette betedde sig som om hon var unghäst och sparkade högt upp i luften. Det var verkligen inte en 20 åring som sprang runt i hagen där inte. Inte heller märktes det på dom andra två gamlingarna, Zeb (24 år) och Luke (16 år).

Här är några bilder från när vi släppte ihop dom:

Salvador
Luke, Zeb, Juliette och Salvador

Som ni ser så funkar det bra till slut, efter ca 10 minuters springande. Tror och hoppas att detta kan bli en lugn och fin grupp. Förhoppningsvis kommer Juliette att hitta en ny kompis, Zeb och Luke har ju varandra. Dom två är som fastklistrade i varandra, det är riktigt roligt att se. Dom är sååå söta.

Inga kommentarer: