torsdag 12 mars 2009

Snökaos!

Idag är det snökaos, tyvärr innebär det även att det blir snöklampar under hovarna på Juliette. Det går ju inte att rida då. Det är så tråkigt att det måste bli så varje gång det snöar, om det snöar så kan det väl ändå ligga några dagar. Men så är det inte längre, nä nu snöar det ena dagen och nästa är det borta eller så är det massa slask. Tråkigt!!

Imorse hade Anna släppt ut hästarna utan täcke, det var kanonväder med sol och nästan blå himmel (bara enstaka moln). Så på telefon kom vi överens om att dom skulle gå utan täcke. Vid halv ett-tiden började det att snöa och sen har det vräkt ner snö. Jag åkte till stallet vid halv 3 och gjorde klart i boxarna, sen tog jag in hästarna. Dom fick komma in tidigt idag, men dom var bara blöta längst ut på pälsen och torra närmast skinnet. Det var inte heller så att dom stod och trängdes vid öppningen i hagen och ville in.
Men idag var det Juliette som ville gå in först, hon brukar vara som nr 2. Sen kom Luke, och så tog jag Zeb och Walle ihop. Detta gick jättebra, dom är så duktiga alla hästarna.

Inga kommentarer: