fredag 14 augusti 2009

Ridningen i veckan!

Denna veckan har det blivit en del ridning. På måndagen så red Anna, Ann-Marie och jag bort till Christines väg och där travade vi. Det var första traven sen vi satte igång hästarna, men dom var väldigt lugna och fina. Det är egentligen ingen av hästarna som är speciellt stressade utan dom är ganska coola av sig, alla tre.

Sen blev det även ridning på onsdagen, fast då red vi Lybecksbacken ner och sen upp. Vi travade även lite på rakan mot asfaltsvägen och lite lugnare trav tillbaka mot lagårn. Även denna dag var hästarna lugna. Men Juliette blev lite piggare och gick ifrån dom andra i uppförsbacken så vi fick stanna på toppen och vänta in dom.

Igår var Anna, Linnea och jag ute och red. Linnea fick låna Spori och hon sken som en sol hela ridturen. Vi red förbi Roy och sen tog vi Dösebacka vägen där vi travade lite, sen tog vi vägen förbi hundarna. När vi sedan kom ut på Lybecksvägen så travade vi så vi kom in på galoppstigen. Där inne så lät jag Juliette galoppera lite medan dom andra travade. Hon är sååå fin när man kan samla henne så.

Nu ska Katrin ha Juliette i helgen, hoppas hon får bra väder så att hon kan rida.

Inga kommentarer: